Website laten maken

Bas Faro Design realiseert zijn websites samen met Van den Brink IT. Samen leveren wij een sterke combinatie van Design en Techniek. Deze eigenschappen hebben wij samengevoegd en leveren wij samen onder de naam Web-Lease.

Web-Lease levert websites en webshops op basis van een laag, maandelijks tarief. Deze prijzen zijn inclusief het opzetten van de website, het verhuizen van een website, de hosting, een e-mailadres en maandelijkse updates voor de laatste technieken en vele wensen. Hierdoor betaal je geen hoge opzetkosten en heb je dus geen hoge investeringen nodig.

Wil je een website laten maken? Neem dan contact op met mij of met Web-Lease, bereikbaar via onderstaande knop. Benieuwd wat Web-Lease jou te bieden heeft en wil je jouw website laten maken? Kijk eens op Web-Lease.

Website laten maken Geldermalsen

Bas Faro Design is gevestigd in Geldermalsen. Een mooi centraal gelegen dorp in de Betuwe, Gelderland. Uiteraard leveren we aan iedereen onze prachtige websites, ongeacht je woonplaats. Geldermalsen ligt ten westen van Tiel, ten zuiden van Culemborg, ten noorden van Den Bosch en ten oosten van Leerdam. Het is goed te bereiken vanaf de A2 en de A15.

Vormgever Geldermalsen

Bas Faro Design maakt de mooiste designs voor u. Wij designen vele producten, zoals websites, visitekaartjes, facturen, logo's, huisstijlen, advertenties, reclame, vlaggen, merchandise, stickers en ga zo maar door. Mede dankzij onze partners leveren wij ook andere diensten als videografie, systeembeheer en drukwerk. Voor de mooiste resultaten gaat u dus naar Bas Faro Design.

 

Webdesign

Bas Faro Design is gespecialiseerd in webdesign. Dit houdt in dat we ook voor websites en webshops de mooiste designs maken. Daarnaast maken we ook de meest technische websites. Door onze kennis up-to-date te houden, slagen wij er in om u maatwerk websites te leveren die aan de normen van nu voldoen. Dit houdt in: responsive design, SEO-geoptimaliseerde websites, een maatwerk CMS en snelle laadtijd. 

Laat een bericht achter

Laat je contactgegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!