Web-Lease

Een website is anno nu niet meer weg te denken uit de wereld. Ieder bedrijf of stichting heeft wel een website nodig, maar ook particulier is er veel vraag naar websites. Websites kunnen voor sommige mensen een grote investering zijn. Als dit financieel niet voor u uit komt heeft u bij Bas Faro Design de mogelijkheid om uw website te leasen. Samen met Van den Brink IT werken wij samen onder de naam Web-Lease. Web-Lease focust zich op snelle, SEO voorbereide en stijlvolle websites. Door te kiezen uit verschillende pakketten is er voor iedere wens/pakket wat te beslissen.

Hoe werkt Web-Lease?

Wij hebben een aantal pakketten voor u samengesteld waarin uw eisen kunt selecteren. Daarna heeft u de mogelijkheid om eisen door te geven die niet benoemd staan op de website. Als dit het geval is zullen wij dit in overleg met de klant gaan behandelen.

Als u uw Web-Lease website heeft besteld, betaalt u een vast en scherp bedrag per maand waarin u een professionele website ontvangt die aan alle huidige eisen voldoet.

Website leasen

Bent u van plan een website te leasen? Klik dan snel hier om naar Web-Lease te gaan en uw pakket samen te stellen. Komt u er niet uit? Neem dan direct contact op. Wij helpen u graag!