Snelle website

Een snelle website is cruciaal. Uit onderzoek blijkt dat bezoekers van een trage website sneller geneigd zijn om deze af te sluiten. Dit kan voorkomen worden door gebruik te maken van een goed hostingpakket, een goed CMS en de juiste afbeeldingen op een website. Google heeft de tool PageSpeed gebouwd waarin u de snelheid van diverse websites kan checken. Check hier of uw website snel genoeg is!

Hoe verbeter ik mijn snelheid?

Bas Faro Design werkt voornamelijk met een maatwerk CMS. Een CMS zorgt er voor dat u zonder enige kennis van coderen de website zelf up-to-date kunt houden door er bijvoorbeeld tekst, foto's of nieuwsberichten te uploaden.

Veel websites draaien op een CMS als WordPress. Dit is een gratis CMS waar iedereen gebruik van kan maken, waardoor de opties goedkoop en eindeloos zijn. Echter, het nadeel hiervan is dat u veel opties krijgt die vervolgens niet gebruikt worden. Hierdoor wordt uw website onnodig langzamer - dit is terug te zien in uw PageSpeed scores. Wilt u de stap maken naar een professionele website zonder verlies van potentiĆ«le klanten door vertraging, en waarmee u hoger scoort op Google dan een langzamere website? Laat ons dan een website voor u bouwen.

Neem hier contact met ons op.