SEO

Zorg dat u gevonden wordt! Alleen de beste websites worden door Google op de eerste pagina gezet. Deze succesvolle websites hebben allemaal hun SEO op orde. Een van de belangrijkste onderdelen van deze Search Engine Optimalisation is snelheid. Zorg dat uw website snel is en laat de website draaien op het CMS systeem van Van den Brink IT!

SEO Teksten

SEO staat voor Search Engine Optimalisation, oftewel Zoek Machine Optimalisatie. SEO teksten zijn speciaal geschreven zodat letterlijke zoekwoorden terug komen in teksten. Hierdoor ziet Google dat de zoekwoorden beschreven staan in jouw tekst. Daarnaast is het belangrijk om met kopjes te werken. U ziet in deze tekst ook dat de kopjes Maatwerk en SEO een andere opmaak hebben. Deze woorden zijn anders gecodeerd, hierdoor ziet Google welk zoekwoord belangrijker is om op gevonden te worden.

Laat Bas Faro Design de beste SEO teksten voor u schrijven zodat u gevonden wordt.

Pagespeed

Google rangschikt websites ook op snelheid. Hoe sneller de website, hoe hoger je scoort. Er zijn vele aspecten die websites langzaam maken, zoals veel (te) grote afbeeldingen/video's, veel plug-ins, veel fonts/lettertypes, veel scripts, een slechte server en ga zo maar door. Doordat Bas Faro Design in samenwerking met Van Den Brink IT gebruik maakt van een door Van Den Brink It zelf ontwikkelde CMS (Content Management System), zorgen wij ervoor dat websites die hier gebruik van maken optimaal presteren. Wij kijken met u naar de opties die voor uw website wenselijk zijn. Hierdoor blijft de website qua bestandsgrootte en scripts zo klein mogelijk. Dit resulteert in een uitstekend resultaat. 

Is uw huidige website snel genoeg? Check het op PageSpeed Insights van Google.