Met trots kunnen wij melden dat er in samenwerking met Van den Brink IT een nieuwe product op de markt komt, genaamd Web-Lease. Wij zullen professionele websites leveren voor een vast, laag bedrag per maand. U hoeft dus geen grote investering te doen maar u krijgt direct toegang tot een geavanceerde website met oneindig veel mogelijkheden. 

 

De klant kan, na het afsluiten van een Web-Lease abonnement, een thema selecteren en deze vervolgens compleet inrichting en aanpassen aan een eigen huisstijl. Vervolgens kan er via het systeem makkelijk content op de website toegevoegd worden zoals teksten, afbeeldingen, contactformulieren etc. 

 

Het systeem en de thema’s worden maandelijks ge-update zodat de website altijd bij de tijd blijft. Daarnaast is Web-Lease zo goed gebouwd dat de website hoog scoort op snelheid en het design mee schaalt op verschillende devices zoals tablets en smartphones. 

 

De snelheid van de website heeft positieve invloed op gebruiksvriendelijkheid en de Google scoren. Hierdoor zullen bezoekers dus niet de website verlaten en heeft u voordeel op de concurrent die een langzame website heeft. 

 

Web-Lease is binnenkort verkrijgbaar! Als u interesse heeft kunt u contact opnemen via info@web-lease.nl