Logo ontwerpen

Laat Bas Faro Design uw logo ontwerpen. Wij kijken graag met de klant waar het logo aan mag voldoen en gaan hier graag de samenwerking mee aan.

Wij gaan met u in gesprek over uw wensen voor het logo, stellen hier de juiste vragen bij en kunnen u met behulp van onze kennis juist adviseren. Op deze manier ontvangt u een logo waarmee u helemaal tevreden bent. Logo's moeten aan veel aspecten voldoen zoals:

  • Formaat logo
  • Juiste kleuren voor uw logo
  • Grafisch logo
  • Strak logo
  • Getekend logo

Formaat Logo

Waarom is het formaat van uw logo belangrijk? Het is belangrijk dat uw logo op veel verschillende manieren kan worden weergegeven. Er zijn situaties dat u niet alle ruimte heeft om uw beeldmerk naar voren te laten komen. Bijvoorbeeld op uw website. Als u boven aan de website van Bas Faro Design kijkt, ziet u dat de menu balk niet het hele scherm in beslag neemt. Hierdoor wordt het logo automatisch kleiner. Op het moment dat wij ons logo hier op de originele manier weergegeven hadden, was de tekst niet meer leesbaar geweest. Daardoor zijn er verschillende manier om een logo op verschillende manieren aan te passen.

Zoals u ziet in het voorbeeld hiernaast is het logo van Bas Faro design op vier verschillende manieren uitgevoerd en dat in twee verschillende kleuren. Op deze manier kan er in iedere situatie een Bas Faro Design Logo gebruikt worden.

De plekken waarop uw logo zal verschijnen, zullen producten zijn als:

  • Websites
  • Facturen
  • Briefpapier
  • Visitekaartjes
  • Advertentiemateriaal

Wees hier op voorbereid! Dit zijn meestal zaken waar niet in de eerste instantie aan gedacht wordt!

Bij Bas Faro Design helpen wij u graag bij het realiseren van de logo's op verschillende manieren zodat u in de toekomst niet tegen problemen aan loopt!

Meer over Huisstijl

Logo ontwerpen Geldermalsen

Bas Faro Design is gevestigd in Geldermalsen. Geldermalsen ligt in de buurt van Tiel, Culemborg, Houten, Utrecht, Zaltbommel, Leerdam, Beesd, Enspijk, Deil, Buren en Tricht. Geeft u de voorkeur aan een adviesgesprek om uw logo-ontwerp aan te vragen? U bent altijd welkom in ons kantoor te Geldermalsen. Ook komen wij graag bij u op bezoek. Met jaren ervaring adviseren wij u graag bij het maken van de juiste keuzes zodat u vandaag, maar ook over een aantal jaar tevreden bent met uw logo-ontwerp.

Wat kost een logo-ontwerp?

Het is lastig te bepalen wat een logo-ontwerp kost. Dit komt omdat logo's, zoals hierboven aangegeven, in één versie opgeleverd kunnen worden, maar ook in vele verschillende versies. Daarnaast is het de vraag waar een logo aan moet voldoen. We kunnen stellen dat een logo leverbaar is vanaf € 95,-. Maar voor een professioneel logo met alle mogelijke opties en verschillende aanpassingsronden, kunnen we uit gaan van zo'n € 245,-. 

Meestal is het geval dat er niet alleen een logo nodig is, maar ook een complete huisstijl. Dit bevat dan briefpapier, facturen, enveloppen, visitekaartjes, advertenties, social media en een website. Als dit het geval is, kunt u het best contact met ons opnemen zodat wij u kunnen adviseren en u een passend aanbod kunnen doen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend!

 

 

 

 

 

Laat een bericht achter

Laat je contactgegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!