Snelheid

Snelheid is erg belangrijk voor uw website. Zorg dat de snelheid hoog is voor een lager bouncepercentage en een hogere SEO score!

 

 

lees meer...

SEO

Search Engine Optimalisation is een van de belangrijkste onderdelen van uw website. Zorg dat u gevonden wordt!

 

 

lees meer...

Responsive

Ruim 80% van alle Nederlanders heeft een smartphone. Het is belangrijk dat een website hier goed op weergegeven wordt.

 

 

lees meer...

Meedenkend

Wij zijn een jong bedrijf met genoeg ervaring, kennis, transparantie en energie. Zo helpen we u graag bij het maken van de juiste keuzes en het realiseren van uw wensen.

 

lees meer...

Bas Faro Design

Ik ben Bas Faro, oprichter van Bas Faro Design. Ik ben gespecialiseerd in het aanbieden van jonge en frisse websites. In samenwerking met Van den Brink IT biedt Bas Faro Design professionele, moderne designs die bovengemiddeld scoren op snelheid. Dit merken uw klanten wanneer zij uw website bezoeken en dit ziet u terug in Google zoekresultaten. Een website is tegenwoordig eerder een regel dan een uitzondering. Wij zorgen ervoor dat u tussen alle websites opvalt met een site die voldoet en die eigentijds is. We houden daarbij rekening met een juist en eigentijds design, dat op de smartphone en tablet net zo soepel draait als op de computer. Laat mensen zien waar u voor staat, zodat klanten in een zo kort mogelijke tijd precies weten waar ze aan toe zijn en waarom ze bij u moeten zijn.

Website op maat

Laat uw website bouwen door Bas Faro Design. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van websites die voldoen aan de standaard van vandaag, plus nog een stap verder. Door nauw samen te werken met partners is Bas Faro Design in staat om niet alleen de mooiste, maar ook de snelste en beste sites te maken.

Zorg dat u gevonden wordt! Alleen de beste website worden door Google op de eerste pagina gezet. Deze website hebben allemaal hun SEO op orde. Een van de belangrijkste onderdelen van Search Engine Optimalisation is snelheid. Zorg dat uw website snel is en laat de website draaien op het CMS systeem van Van den Brink IT!

Lees meer...

Een website is anno nu niet meer weg te denken uit de wereld. Ieder bedrijf of stichting heeft wel een website nodig, maar ook particulier is er veel vraag naar websites. Websites kunnen voor sommige mensen een grote investering zijn. Als dit financieel niet voor u uit komt heeft u bij Bas Faro Design de mogelijkheid om uw website te leasen.

Lees meer...

Wordpress is 's werelds meest gebruikte CMS. Dat is niet voor niks. Door hun open source platform mag iedereen gratis gebruik maken van de vele opties die Wordpress te bieden heeft. Daarnaast bouwen onafhankelijke ontwikkelaars ook hun eigen plug-ins die ze aanbieden.

 

Lees meer...

OPDRACHTGEVERS

https://www.slaapspecialistvanderschuit.nl/

Neem contact met ons op